Kedves Hallgatók!
Az alábbiakban olvashattok a Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat személyes bemutatásáról 2023/2024/1-es félévre vonatkozóan.
A Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat csak akkor válik érvényessé, ha a MŰEPER-be feltöltött dokumentumok személyes bemutatáson is elfogadásra kerülnek. A személyes bemutatási időpontokra MŰEPER-ben, az Időpontok fül alatt lesz lehetőségetek jelentkezni.
Személyes bemutatásra időpontok szeptember 1. és szeptember 12. 09:00 – 21:00 között kerülnek majd meghirdetésre.
Az időpontok folyamatosan frissülnek, kérünk Titeket, hogy a bemutatást megelőző napon 23:59-ig vegyétek fel, illetve adjátok le az időpontfoglalásotokat. A pályázatok folyamatosan előbírálás alatt vannak, kérünk titeket, hogy rendszeresen figyeljétek a rendszert.
Akinek per pillanat csak kollégiumhoz jó a státusza, neki is FOKOZOTTAN szükséges a hiánytalan státusz elérése, amennyiben ez nem valósul meg vagy nem jelenik meg olyan személy személyes bemutatáson, aki szoc alapon került be kollégiumba, az szankciót von maga után és a következő kollégiumi jelentkezéskor levonunk a pontjaiból!
Akiknek “Előbírált, hiánytalan” a státusza, lehetőség szerint minél hamarabb mutassa be személyesen is a pályázatát, az utolsó napok zsúfoltságát ezzel elkerülve.
A személyes bemutatás helyszíne: Martos kollégium, I. emelet 141. (HK iroda)
Sikeres pályázást kívánunk mindenkinek!