Kérheted, hogy a szociális helyzetedet vegyük figyelembe a kollégiumi pályázat során. A szociális helyzet igazolására le kell adni a „Rendszeres szociális ösztöndíj” nevű igénylést is az Egységes Szociális Rendszerben (szoc.sc.bme.hu). A pontszámot csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha

  1. az ESZR-ben bepipáltad a „Kollégiumi férőhely (szociális alapon)jelölőnégyzetet
  2. a leadási időpontig leadásra került a pályázat (a „Leadva” gombra kattintva)
  3. hiánypótlási időszak végéig hiánytalanul fel lett töltve minden igazolás (a bírálók emailben jelzik az esetleges hiányosságokat)
  4. a KEFIR-ben jelentkeztél kollégiumra, és kérted a szociális pontok beszámítását
  5. az elért pontszám meghaladja az előző félévre vonatkozó „Rendszeres szociális ösztöndíj” pályázat minimum ponthatárát.

Ha a szociális pontszám be lett számítva a kollégiumi jelentkezésnél, abban az esetben a pályázatot személyesen is le kell adni a meghirdetett időpontok végéig.

A szociális pályázatokkal kapcsolatos kérdéseidet felteheted a Szociális Bizottságnak (szocbiz@vegyeszhk.hu), illetve Benda Biankának (benda.bianka@vegyeszhk.hu) a kari szociális referensnek.

Határidők:

Az aktuális félévre vonatkozó határidők az  http://ehk.bme.hu/eszb , illetve az https://szoc.sc.bme.hu honlapokon érhetőek el.