Kedvet kaptál rendezvényt szervezni? Vagy érdekel a rendezvények lebonyolítása? Szeretnél egy pörgős csapat tagja lenni? Ne habozz, itt a helyed!

Az AP Csoport feladata a hallgatók közösségi életének minél színesebbé és változatosabbá tétele, és hogy minden hallgató megismerhesse azt, hogy milyen az igazi VBK-s élet.

Az AP Csoportba pályázat útján lehet bekerülni, melyet a VBK HK hirdet ki, és várja minden olyan hallgató jelentkezését, aki szeretne jobban megismerkedni a rendezvényszervezéssel.p

A Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Hallgatói Képviselete a hallgatói rendezvények és az Ars Presso bulik szervezésére, lebonyolítására létrehozta az AP Csoportot. Tagja lehet mindenki, aki a karral aktív hallgatói jogviszonyban áll. Az AP Csoport felel a jövőbeli hallgatói programok színvonalának fenntartásáért, a rendezvényekhez szükséges munkaerőforrás biztosításáért. A csoportban felmerülő feladatok elvégzéséhez előképzettség nem szükséges, de hasonló téren szerzett tapasztalat előnyt jelenthet.

Ha szeretnél az Ars Presso Csoport tagja lenni, figyeld az aktuális híreket és Hallgatói Képviselet facebook oldalát.

További információkért és kérdésekkel keresd bizalommal Mészáros Dórát személyesen vagy a meszaros.dora.eszter@vegyeszhk.hu e-mail címen.

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here