Kedvet kaptál rendezvényt szervezni? Vagy érdekel a rendezvények lebonyolítása? Szeretnél egy pörgős csapat tagja lenni? Ne habozz, itt a helyed!

Az AP Csoport feladata a hallgatók közösségi életének minél színesebbé és változatosabbá tétele, és hogy minden hallgató megismerhesse azt, hogy milyen az igazi VBK-s élet.

Az AP Csoportba pályázat útján lehet bekerülni, melyet a VBK HK hirdet ki, és várja minden olyan hallgató jelentkezését, aki szeretne jobban megismerkedni a rendezvényszervezéssel.

A Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Hallgatói Képviselete a hallgatói rendezvények és az Ars Presso bulik szervezésére, lebonyolítására létrehozta az AP Csoportot. Tagja lehet mindenki, aki a karral aktív hallgatói jogviszonyban áll. Az AP Csoport felel a jövőbeli hallgatói programok színvonalának fenntartásáért, a rendezvényekhez szükséges munkaerőforrás biztosításáért. A csoportban felmerülő feladatok elvégzéséhez előképzettség nem szükséges, de hasonló téren szerzett tapasztalat előnyt jelenthet.

Ha szeretnél az Ars Presso Csoport tagja lenni, figyeld az aktuális híreket és Hallgatói Képviselet facebook oldalát.

További információkért és kérdésekkel keresd bizalommal Pordán Katát személyesen vagy a pordan.kata@vegyeszhk.hu e-mail címen.

A Külső Szociális Bizottság azzal a céllal alakult meg, hogy segítséget nyújtson a Hallgatói
Képviselet számára a szociális pályázatok elbírálásában. A Bizottságba jelentkezhet a Kar
aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatói közül bárki, aki ezen e területen szívesen segítené a
Hallgatói Képviselet munkáját. Az utóbbi években folyamatosan bővül a Bizottság és egyre
több új tag csatlakozik hozzánk, aki nem a Hallgatói Képviselet tagja.

Amennyiben a Bizottság munkája felkeltette az érdeklődésed és szívesen csatlakoznál
hozzánk írj a Szociális Bizottság elnökének!

Vajon mi hiányozhat a reggeli kávé mellé, vagy honnan kapjunk tippet a holnapi ebéd receptjéhez? A kollégium portáján, valamint a CH épületben minden hónapban korlátozott mennyiségben hozzájuthatsz a megoldáshoz: a Kémlelőhöz. A Kémlelő karunk lapja, mely a kari élet mellett kulturális élményeket is tartalmaz, legyen szó egy nemrég megjelent könyvről vagy a legújabb mozifilmről. Emellett ha szeretnél kicsit többet tudni kedvenc tanáraidról, szinte mindig találhatsz egy-egy érdekes interjút velük.

A PR Csoport a Hallgatói Képviselet külső bizottságaként 2014-ben alakult meg. A Csoport célkitűzése, hogy a Hallgatói Képviselet által szervezett rendezvények színvonalát próbálja emelni, azáltal, hogy a rendezvényekre különböző támogatókat és szponzorokat keres. A támogatások általában anyagi, termékbeli illetve egyéb támogatások/szolgáltatások (pl.: gyárlátogatás) szoktak lenni, melyeket a különböző rendezvények megvalósítására és színvonalának emelésére használunk fel. A PR Csoport munkássága a rendezvények tekintetében 3 részre koncentrál elsődlegesen. A Grofcsik András Tanulmányi Emlékversenyre, a Vegyésznapokra, illetve az ennek a keretein belül megrendezett Szakmai Napra, valamint a „Gólyacsomagra”, melyben a Gólyatábort és Gólyahetet szükséges érteni.

A Marketing Csoport a Hallgatói Képviselet külső bizottságaként 2018-ban alakult meg. A Csoport célkitűzése a Hallgatói Képviselet, illetve az általa szervezett rendezvények arculatának, marketing termékeinek a megtervezése, megalkotása. A marketing termékek alatt szükséges érteni a promóciós termékeket, a plakátokat, szórólapokat, illetve minden egyéb grafikai anyagot, amely egy rendezvényhez, vagy egy hirdetéshez szükséges lehet. Ezek mellett a különböző rendezvények hirdetésének megszervezésével is foglalkozunk.