Kedves Hallgatók!

A Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás ösztöndíjakkal kapcsolatos tudnivalókat a tavaszi félévre vonatkozóan a https://szoc.sc.bme.hu oldalon olvashatjátok.

Szociális alapú kollégiumi férőhely igénylés leadási határidő: 2019.01.14 23:59.

A határidő után leadott pályázatokat a kollégiumi férőhely igénylésnél már nem tudjuk figyelembe venni. A pályázatot csak „Leadott” státuszban tudja figyelembe venni a Bizottság.

Szociális alapú kollégiumi férőhely esetén a hiánypótlási határidő: 2019.01.22. 23:59. A határidő után hiánypótlásra már nincs lehetőség. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy amennyiben a kollégiumi férőhelyhez a szociális pontokat figyelembe veszik, akkor a személyes bemutatási időszak alatt a pályázatot be kell mutatni, valamint le is kell adni. Ennek elmulasztása a kollégiumi férőhely elvesztését vonhatja maga után!

Költségtérítés csökkentésre pályázóknak lehetőségük lesz arra, hogy a rendszerben bepipálják ezt a mezőt is – amennyiben Rendszeres szociális ösztöndíjra is pályáznak – és így nem kell külön pályázatot leadniuk.

Amennyiben kérdés merül fel benned írj a  Külső Szociális Bizottságnak szocbiz@vegyeszhk.hu-ra vagy keresd a Szociális Bizottság vezetőt, Benda Biankát benda.bianka@vegyeszhk.hu e-mail címen.