Kedves Hallgatók!
 
Az alábbiakban olvashattok a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat személyes bemutatásáról 2023/2024/2 félévre vonatkozóan.
 
A Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat csak akkor válik érvényessé, ha a MŰEPER-be feltöltött dokumentumok személyes bemutatáson is elfogadásra kerülnek. A személyes bemutatási időpontokra a MŰEPER-ben, az Időpontok fül alatt lesz lehetőségetek jelentkezni.
 
Személyes bemutatásra időpontok február 8. és február 20. 09:00-21:00 között kerülnek majd meghirdetésre.
 
Az időpontok folyamatosan frissülnek, kérünk Titeket, hogy a bemutatást megelőző napon 23:59-ig vegyétek fel, illetve adjátok le az időpontfoglalásotokat. A pályázatok folyamatosan előbírálás alatt vannak, kérünk Titeket, hogy rendszeresen figyeljétek a rendszert.
 
Az utolsó 2 napot leszámítva minden státusszal lehet jönni személyes bemutatásra, az utolsó 2 napon viszont már csak „Előbírált, hiánytalan” státusszal fogtok tudni jönni.
 
Akinek „Előbírált, hiánytalan” a státusza, lehetőség szerint minél hamarabb mutassa be személyesen is a pályázatát, az utolsó napok zsúfoltságát elkerülve.
 
A személyes bemutatás helyszíne: Martos Kollégium, I. emelet 141. (HK iroda)
 
Bármilyen kérdés/kérés esetén keressetek minket a szocbiz@vegyeszhk.hu e-mail címen!