Kedves Hallgatók!

  1. július 8. 12:00-tól elérhető a felsőbbéves kollégiumi jelentkezési űrlap a KEFIR-en keresztül. A pályázat leadására július 28. 23:59-ig van lehetőségetek.

A Kollégiumi Felvételi Pályázat, illetve a Felvételi Szabályzat megtekinthető ezen a linken.

A szociális helyzet figyelembevételéhez szükséges pályázat leadási határideje július 15. 23:59, ez a  MŰEPER-en keresztül tudjátok leadni. A szociális pályázat leadása nem helyettesíti a Kollégiumi pályázat leadását a KEFIR-en keresztül, mindkettő leadása szükséges!

Kollégiumok közötti férőhelycsere

Azon személyek, akik a kollégiumi felvételi során nem a saját karuknak megfelelő kollégiumban szeretnének elhelyezésre kerülni, leadhatják az igényüket.

Az igény jelzésére külön kérdőíven keresztül van lehetőségetek. Kitöltési határidő: július 28. 23:59.

Az elbírálás eredménye a kollégiumi felvételi végleges eredményében fog megjelenni. Az űrlap kitöltése nem helyettesíti a KEFIR-en keresztül a Kollégiumi pályázat leadását, mindkettő leadása szükséges!

Kart váltó hallgatók

Azoknak a hallgatóknak, akik a 2023/24/2 félévtől eltérő karon folytatják képzésüket és még nem tudják kitölteni az új karuk (2024/25/1 félévi) pályázatát, elérhető a „Kart váltó hallgatók” űrlap szintén a KEFIR-ben. Kitöltési határidő: július 28. 23:59! Ezen űrlap leadása mellett nem szükséges más férőhely-pályázatot kitölteni! Ha más kar hallgatójaként szeretnétek a Martos Kollégiumban lakni, akkor a más kar kollégiumában történő elhelyezés igénylésére vonatkozó űrlap kitöltése is szükséges.

Bármilyen kérdés, kérés esetén keressetek minket a kollegium@vegyeszhk.hu címen!