Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban olvashattok a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat személyes bemutatásáról 2022/2023/2-es félévre vonatkozóan.

A Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat csak akkor válik érvényessé, ha a MŰEPER-be feltöltött dokumentumok személyes bemutatáson is elfogadásra kerülnek. A személyes bemutatási időpontokra a MŰEPER-ben, az Időpontok fül alatt lesz lehetőségetek jelentkezni.

Személyes bemutatásra időpontok január 25. és február 4. 09:00 – 21:00 között kerülnek majd meghirdetésre.

Az időpontok folyamatosan frissülnek, kérünk Titeket, hogy a bemutatást megelőző napon 23:59-ig vegyétek fel, illetve adjátok le az időpontfoglalásotokat. A pályázatok folyamatosan előbírálás alatt vannak, kérünk titeket, hogy rendszeresen figyeljétek a rendszert.

Az utolsó 2 napot leszámítva MINDEN státusszal is lehet jönni személyes bemutatásra, az utolsó két napon viszont már csak „Előbírált, hiánytalan” státusszal fogtok tudni jönni.

Akiknek “Előbírált, hiánytalan” a státusza, lehetőség szerint minél hamarabb mutassa be személyesen is a pályázatát, az utolsó napok zsúfoltságát ezzel elkerülve.

A személyes bemutatás helyszíne: Martos Flóra kollégium, I. emelet 141. (HK iroda)

Bármilyen kérdés/kérés esetén keressetek minket a szocbiz@vegyeszhk.hu e-mail címen!:)