Kedves Hallgatók!

2023. január 9. 12:00-tól elérhető az elsőéves és felsőbbéves kollégiumi jelentkezési űrlap a KEFIR rendszeren keresztül. A pályázat leadására január 30. 23:59-ig van lehetőségetek. A Kollégiumi Felvételi Pályázat, illetve a Felvételi Szabályzat megtekinthető ezen a linken.
A szociális helyzet figyelembevételéhez szükséges pályázat leadható január 11. 23:59-ig a MŰEPER-ben. A szociális pályázat leadása nem helyettesíti a KEFIR-en keresztül a Kollégiumi pályázat leadását, mindkettő leadása szükséges!

Kollégiumok közötti férőhelycsere
Azon személyek, akik a kollégiumi felvételi során nem a saját karuknak megfelelő kollégiumban szeretnének elhelyezésre kerülni, leadhatják az igényüket, hogy a saját karon elnyert helyük elcserélésre kerüljön egy másik kollégium (nem Martos kollégiumi) férőhelyére. Az igény jelzésére külön űrlapon keresztül van lehetőségetek. Kitöltési határidő: január 30. 23:59. Az elbírálás eredménye a kollégiumi felvételi végleges eredményében fog megjelenni. Az űrlap kitöltése nem helyettesíti a KEFIR-en keresztül a Kollégiumi pályázat leadását, mindkettő leadása szükséges!

Kart váltó hallgatók
Azoknak a hallgatóknak, akik a 2022/23/1 félévtől eltérő karon folytatják képzésüket és még nem tudják kitölteni az új (2022/23/2 félévi) pályázatot, elérhető a „Kart váltó hallgatók” űrlap szintén a KEFIR-ben. Kitöltési határidő: január 30. 23:59! Ezen űrlap leadása mellett nem szükséges más férőhely-pályázatot kitölteni!

Bármilyen kérdés, kérés esetén keressetek minket a kollegium@vegyeszhk.hu címen!