Kedves Hallgatók!

 

A Martos kollégiumban a beköltözési időpontok:

-Laborgyakolraton résztvevőknek, és akik szakmai gyakorlatuk miatti elhelyezésüket június 21-től kérték: 06.19. szombat 12:00-tól, vasárnap 10:00-tól

Június 21-től július 2-ig hétköznaponként 16:00-tól

-Kollégiumok közötti átköltözőknek: Június 21-től július 2-ig hétköznaponként 16:00-tól

-Júliusi időszakra beköltözőknek: Július 1-2 között 16:00-tól

Július 5-től gondoki időben (8:00-16:30, pénteken 13:30-ig)

A beköltözésre külön időpontot foglalni nem kell.  Akinek a kijelölt költözési időpontok nem lennének megfelelőek, azok kérjük egyénileg jelezzék beköltözési szándékukat a mentor@vegyeszhk.hu címen, ahol közösen tudunk veletek időpontot megbeszélni.

Nyári kollégiumba jelentkezni még június 18. (péntek) 12:59-ig lehetséges. Ezt követően készülnek el a szobabeosztások a szombati beköltözésekig. A beköltözésekhez védettségi igazolványra/ a védettség applikáción keresztüli igazolására, valamint fényképes igazolványra lesz szükségetek. A költözéshez 1 kísérő személy mehet be veletek.

 

A kollégiumi vendégfogadás és a maszkhasználat elhagyása az egyetemi szabályok értelmében július 1-től engedélyezett.

 

Szobában hagyott személyes tárgyak:

Azon hallgatók, akik az őszi kiköltözések óta bármilyen személyes holmit hagytak szobájukban, -amennyiben nyáron nem ugyanebbe a szobába kerülnek vissza-, ők a megadott beköltözési időpontokban, valamint a beköltözések előtt június 18. pénteken 12:00-tól 16:00-ig ezeket átvehetik. Egyéb lehetőségként a mentor@vegyeszhk.hu címen lehet jelezni a szobában hagyott tárgyakat június 18 péntek 12:00-ig azoknak, akik nem tudnak eljönni átvenni őket. Ebben az esetben mi összegyűjtjük és elzárjuk őket későbbi átvételre, amennyiben kisebb méretű tárgyakról van szó. A fent megjelölt időpontokban a 441-ben elzárt hallgatói holmikat is át lehet venni.

Üdvözlettel:

Hallgatói Képviselet és Kollégiumi mentorok