Kedves Hallgatók!
Az önköltséges/költségtérítéses hallgatóknak lehetőségük van igényelni költségtérítés csökkentést.
Az igénylés feltétele: Neptun rendszerben leadott kérvény és az ESZR rendszerben leadott pályázat. Csak a két feltétel teljesülése esetén kaphattok csökkentést!
A Neptun rendszerben a 10/A kérvényt szükséges leadni 2018. szeptember 16. 23:59-ig. A kérvényhez igazolásokat nem kell csatolni.
Az ESZR-ben (https://szoc.sc.bme.hu/) 2018. szeptember 16. 23:59-ig szükséges leadni a Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés pályázat 2018/19 ősz pályázatot. A pályázatot nemcsak a rendszerben szükséges leadni, hanem a kiírt bemutatási időpontokban be kell mutatni és le kell adni. Csak a hiánytalanul leadott pályázattal kaphattok csökkentés.
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a Térítési és Juttatási Szabályzat 26. § (10) pontja alapján az alapdíjból nem, csak a felvett kreditenkénti összegből kaphattok csökkentést.
Amennyiben kérdésetek van, keressétek bizalommal a Szociális Bizottság vezetőjét, Bezzeg Klaudiát (bezzeg.klaudia@vegyeszhk.hu) és helyettesét, Benda Biankát (benda.bianka@vegyeszhk.hu).